| Pogledaj forum i učlani se|
.........................................

POVRATAK NA POČETNU STRANICU

...........................................


Ukoliko želite reklamu na web portalu Fazan Doboj kontaktirajte nas. Grafički i web dizajn, brza i jednostavna izrada web stranica. Softverska rješenja iz oblasti Lovstva i Kinologije.
Kontakt VBsoft

 

NAŠA EKIPA NAJBOLJA NA XVII SABORU LOVACA U DERVENTI

U OKVIRU XVII SABORA LOVACA ODRŽANOG U DONJOJ LUPLJANICI U DERVENTI 02.10.2011. GODINE, NAŠA EKIPA OSVOJILA PRVO MJESTO U GAĐANJU LETEĆIH META, A PREDSJEDNIK BOŽIČKOVIĆ ZAUZEO DRUGO MJESTO U POJEDINAČNOJ KONKURENCIJI

 

Lovačko udruženje Motajica derventa tradicionalno održava svake godine zborovanje lovaca povodom otvaranja lovne sezone, a ove godine je to po 17 puta po redu. Ovaj sabor lovaca sigurno zalužuje pomena u svim lovačkim medijima ali i šire, jer na jednom mjestu okupiti preko 800 lovaca je velika stvar. Ove godine je domaćin bila Lovačka sekcija Donja Lupljanica na čelu sa predsjdnikom sekcije Zoranom Mišićem, koji je pozdravio sve prisutne lovce i zhavalio im se na odzivu te poštenje predao novoizabranom predsjdniku udruženja Motajica Derventa Slavenu Gojkoviću.

Potom se prisutnim obratio i načelnik Opštine Derventa gospodin Milorad Simić. Čestitam na izboru Slavenu Gojkoviću i želim mu uspješan mandat, a Vama dragi lovci mnogo sreće i uspjeha u lovu, a moram da naglasim da su spred Vas samo poštari i električari, našalio se načelnik Simić

 

Potom se prisutnim obratio i predsjednik sekcije Agići Drago Jevtić koja je sledeće godine domaćin saborovanja. U okviru sabora, održano je gađanje letećih meta disciplina trap. Po završenom play off u, najbolje plasirani pojedinci su bili:

1. Milan Puljanović 42

2. Vedran Božičković 37

3. Rade Đalić 35

 

 

 

 

 

 

 

Ekipno je najbolje bila plasirana ekipa LU "Fazan" Doboj sa pogođenih 62 goluba. Za ekipu Doboja nastupali su:

Vedran Božičković 22,

Cvjetko Bjeličić 22 i

Dejan Bilić 18.

 

 

 

 

Ovo je kruna ovogodišnje sezone u streljaštvu i mogu da konstatujem da od osnivanja pa do danas naše udruženje nije imalo više plasmana nego ove godine, istakao je predsjdnik Božičković. Do kraja godine je još preostao turnir u Bijeljini, tradicionalni za Mitrovdan.

 

Tradicija koja traje, velika posjeta lovaca
Predsjdnik udruženja Božičković, sekretar Narić i član UO Bjeličić
Šator za preko 800 osoba
Jedina dama lovac, član LU Motajica Derventa
Muzičari na nivou
Donjom Lupljanicom su ozvanjalu zvuci izvorne muzike, a bogami i kolo je treslo
Predsjednik sekcije D.Lipljanica Zoran Mišić pozdravlja sve prisutne
Predsjednik LU Motajica Derventa Slaven Gojković pozdravlja sve prisutne
Načelnik opštine Derventa Milorad Simić pozdravlja sve prisutne
Predsjdnik sekcije Agići Drago Jevtić prima poštenje u poziva sve sledeće godine na novo saborovanje u Agićima
Lovci znaju pravo da igraju