POVRATAK NA POČETNU STRANICU

INFO

Poštovani posjetioci,
U toku je ažuriranje i postavka novog dizajna web portala našeg udruženja. Ono što novina na prethodni dizajn jeste instalacija Lovačkog foruma putem koga svi lovci i posjetioci mogu da otvore neku temu iz lova ili da postave neka pitanja na koja će tražiti odgvore. Ovim putem aktvino svi učestvujemo i kreiramo forum, tražimo i dobijamo informacije ali i predstavljamo svoje uspjehe, trofeje, svoje lovačke sekcije i vršimo postavku fotgrafija. Drage kolege lovci, nadam se da će ovaj portal veoma brzo postati atraktivan za sve posjetioce i mjesto na kome će biti pregršt informacija i odgovra.

Administrator

 

 


Ukoliko želite reklamu na web portalu Fazan Doboj kontaktirajte nas. Grafički i web dizajn, brza i jednostavna izrada web stranica. Softverska rješenja iz oblasti Lovstva i Kinologije.
Kontakt VBsoft

 

 


LOVNO STRELJAŠTVO

EKIPA LU FAZAN DOBOJ JE BILA PRVAK REPUBLIKE SRPSKE ZA 2004 GODINU I VIŠE PUTA U FINALU KUPA RS


Lovačko udruženje "Fazan" Doboj ima dugu tradiciju u lovnom streljaštvu. U zadnjih desetak godina od kada je gađanje letećih meta (glinenih golubova) u ekspanziji ekipe našeg udruženja postižu zapažene rezultate. Najvažnije pomennuti da je naše udruženje bilo Prvak Republike Srpske 2004 godine, a od tada smo redovni učesnici na regionalnim takmičenjima i KUPU republike Srpske.

 

 

 

Član našeg udruženja i učesnik KUPA RS za 2004 godinu je i Dragan Đuričić koji je bio i pojedinačno najbolje plasiran i ponio je titulu Prvaka RS za 2004 godinu. Komisija za lovno streljaštvo našeg udruženja će u narednom periodu da pokuša u što većoj mjeri da popularizuje streljaštvo na nivou našeg udruženja i da imamo što je moguće veći broj takmičara, pogotovo kada je u pitanju selekcija ekipa za Regionalna takmičenja. U 2010 oj godini naša ekipa je bila u finalu KUP a Republike Srpske i ostvarila 4 mjesto.

 

Udurženje posjeduje u svom vlasništvu profesionalnu automatsku mašinu "Laporte" za gađanje letećih meta.

 

Aktivni pucači koji su naše udruženje do sada predstavljali su:
Dragan Đuričić, Siniša Licičić, Branko Radetić, Bojan Narić, Siniša Božičković, Dejan Prešić, Radovan Ristić, Vedran Božičković, Goran Kuzmić, Radoslav Aladžić, Goran Petrović, Boško Bukejlović, Branislav Žilić, Goran Radić, Mladen Žilić, Goran Bajić, Duško Čakarević, Željko Suvajac, Cvjetko Bjeličić, Željko Bjeličić, Dejan Bilić...

Brod, regionalno 2003

Banja Luka, KUP RS 2003
Modriča, regionalno 2008
Osvojeno 3 mjesto ekipno, Derventa 2008
 
Ekipe Lu Fazan Doboj za regionalno 2009
Turnir u Pelagićevu 2009
Ekipa LU Fazan Doboj u finalu IX KUPa Republike Srpske, zauzela treće mjesto u državi
Ekipa LU Fzana Doboj 1, zauzela treće mjesto u Republici Srpskoj 2010 godine
(Vedran Božičković, Branko Radetić, Goran Kuzmić)
Ekipe LU Fazan Doboj u kvalifikacijama za na nivou regije za 2011 godinu (Vedran Božičković, Cvjetko Bjeličić, Željko Bjeličić, Duško Čakarević, Goran Bajić, Dejan Bilić)
 
II kolo kvalifikacija na nivou regije za X KUP RS u Omar Ugodonivću 2011
 

 

KOMISIJA ZA LOVNO STRELJAŠTVO
- Cvjetko Bjeličić, predsjednik
- Goran Kuzmićć, član
- Goran Bajić, član
- Drago Bašić, član
- Mladen Tošić,član
Komisija za lovno streljaštvo Lovačkog udruženja "Fazan" doboj aktivno organizuje aktivnosti u toku cijele godine. Te aktivnosti se svode na organizaciju takmičenja u gađanju letećih meta, kao i provjere naoružanja.